Lezing 'Afvalvrij leven'

Op 20 februari bestond LETS Tiel zestien jaar. Om dat te vieren, hield Arend-Jan Majoor van Stopmijnafval een interactieve lezing.

Stopmijnafval streeft naar een circulaire economie waar we duurzaam met onze materialen omgaan zodat iedereen, nu en in de toekomst, kan genieten van een aarde in balans. Kies je voor Stopmijnafval, dan doe je mee aan de transitie naar een circulaire economie waarin afval niet meer bestaat. Door vandaag al zoveel mogelijk afval te scheiden en te voorkomen, moedigen we investeringen in recycling en het gebruik van duurzamere materialen aan. Op stopmijnafval.nl kun je lezen wat zijn organisatie doet en voorstaat.

Wat is LETS Tiel?

Ruilkring LETS Tiel voelt zich verwant met mensen die eenvoudiger willen leven en de aarde niet willen vervuilen. De ruilkring heeft zo'n veertig actieve deelnemers, die zowel diensten als goederen ruilen. Zo kun je voor iemand een taart bakken en in ruil je computer laten repareren. Je kunt hulp in de tuin bieden, terwijl iemand anders je afvoer ontstopt.

Heb je ook wel eens klussen waar je helemaal geen zin in hebt? Of zin in een rugmassage, een high tea, een workshop sieraden maken? Wil je daar liefst geen geld aan besteden? Vind je het leuk gelijkgestemden te ontmoeten, af en toe samen te eten, kleding of boeken te ruilen? Kom dan kennismaken met LETS Tiel.

Iedereen is van harte welkom. Locatie: Inloophuis (bij de Sint Maartenskerk), Kerkplein 1 in Tiel. Het Inloophuis is open vanaf 19.30 uur, de lezing begint om 20.00 uur. Entree € 5,= inclusief koffie of thee met taart; voor LETS-deelnemers gratis.

 


Terug